Assalamualaikum / Salam Sejahtera

Selamat Datang Ke Jabatan Matematik

Institut Pendidikan Guru Kampus Bahasa Melayu, Lembah Pantai, Kuala Lumpur.

Jabatan Matematik IPG KBM terletak di Tingkat 11, Menara IPG KBM. Jabatan Matematik digerakkan oleh seorang Ketua Jabatan dan empat orang pensyarah akademik yang dibantu oleh seorang Pembantu Am Pentadbiran.

Wednesday, January 9, 2013

Selamat Datang Pensyarah-pensyarah Baharu Jabatan Matematik IPG KBM 2013

Pihak Jabatan Matematik IPG KBM mengalu-alukan kedatangan 3 orang pensyarah baharu ke Jabatan Matematik IPG KBM yang melapor diri pada  5 Januari 2013. Kehadiran pensyarah-pensyarah ini telah menambah tenaga pengajar Jabatan Matematik dari 3 orang kepada 6 orang. Pihak Jabatan Matematik amat berbesar hati menerima kehadiran mereka dan berharap pensyarah-pensyarah ini dapat meningkatkan lagi mutu profesionalisme pensyarah IPG KBM dengan menyumbang kepakaran masing-masing dan seterusnya menyumbang kepada kemajuan "The New IPG" terutamanya bagi kemajuan Jabatan Matematik IPG KBM itu sendiri.

Pensyarah yang dimaksudkan ialah;


En Abraham Joseph Michael dari IPG Kampus Teknik yang telah berkhidmat selama 32 tahun di Kementerian Pelajaran dan 20 tahun di IPG.

Pn Shamsazila Saaban dari SK Subang Bestari yang mempunyai pengalaman mengajar matematik selama 6 tahun.


Cik Vijayaletchumi Maniveloo dari SJK(T) Bestari Jaya di Bestari Jaya yang mempunyai pengalaman mengajar selama 18 tahun. Selamat datang diucapkan kepada mereka semua.

No comments:

Post a Comment