Assalamualaikum / Salam Sejahtera

Selamat Datang Ke Jabatan Matematik

Institut Pendidikan Guru Kampus Bahasa Melayu, Lembah Pantai, Kuala Lumpur.

Jabatan Matematik IPG KBM terletak di Tingkat 11, Menara IPG KBM. Jabatan Matematik digerakkan oleh seorang Ketua Jabatan dan empat orang pensyarah akademik yang dibantu oleh seorang Pembantu Am Pentadbiran.

Sunday, May 8, 2011

Al Fatihah

Timbalan Pengarah IPG KBM, Puan Jamaliah Mohd Salleh

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pengunjung yang dihormati. Al Fatihah buat Timbalan Pengarah Institut Pendidikan Guru Kampus Bahasa Melayu, Pn Jamaliah Mohd Salleh, yang kembali ke rahmatullah pada 8 Mei 2011, jam 5.15 pagi, di Hospital Selayang. Semoga roh Allahyarhamah ditempatkan bersama orang-orang yang soleh dan mendapat keampunan serta rahmat dariNya.

Kami, seluruh warga IPG KBM, merasa amat sedih dan begitu kehilangan seorang anggota keluarga IPG KBM yang penuh dedikasi, penyayang serta penuh dengan sifat keibuan. Pemergian beliau sukar untuk dicari ganti. Didoakan keluarga Allahyarham bersabar atas pemergian insan tersayang dan insyaAllah ujian yang perit ini pasti diganjari Allah dengan pahala yang tidak putus-putus. Jasa dan ilmu yang ditaburkan untuk anak bangsa disepanjang hayat, pasti menjadi pahala sedekah yang berterusan buat Allahyarhamah. Al-Faatihah.

No comments:

Post a Comment